- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Dr. Szilikát #90372 üzenetére
Kb. semmit nem értettem az egészből.
Nagyon paraszti észjárással úgy gondolom hogy áram csak akkor jön oda amikor centrifuga program jön mert csak akkor zárja be az ajtót a bimetál felmelegedésével. És akkor kapja csak meg a segédfázist. Tehát csak akkor van ott áram hiába zártam össze a két érintkezőt. (gondolom) Igen egy kicsit ránt a gép amikor beindul a magasabb fokozat de elnéző vagyok, már csak a kora miatt is. Én is nehezebben mozgok már.
Köszönöm a választ.
Még egy kérdésem lenne. Van egy nagy flex aminek a kapcsolója után volt egy ilyen [kép]
dobozka. kiszakadt a lába és azóta nem használtam a gépet. Mi célt szolgál, és mennyire kell pótolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 210.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest