Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
cinemazealot #83121 üzenetére
Na igen, pont az ilyenek miatt írtam ebbe a csoportba, hogy a darabját 5k-ért szerzett szünetmentesek esetén mire figyeljünk oda üzembe helyezés előtt.
Persze egyszerűbb rádugni egy olyan 40W próbaterhelést(monitor) amiért nem kár, aztán ha átkapcsol és stabilan műxik akkor örülünkVincent.Csak utána meg ha a 600W PC alatt meg káresemény történik akkor meg én voltam a hülye.
Az eredeti aksikat kiszerelve, azokon viszont 2014 szerepel, szal lehet van ám turpisság a háttérben.
A márkaszervíz ingyenes bevizsgálást csinál, de pusztán az hogy 2 évet ment irodában és 1 évet ált a fészerben arra azt mondja a szakijuk hogy nem valószínű hogy bármit is javítani kéne.
Ugyanakkor a gépenként 2db aksi cseréjét nettó 11,5kért vállalja, ami azért furcsa, mert a legolcsóbb hosszútávú minőségi aksi nettó 6.5k-nál kezdődik -
válasz
Nem néztem bele mélyebben (parkolóban kocsiból, mobilon nehéz egymás mellé tenni dolgokat)
Nézd össze a Finder 40.61-es relésorozatával.
-
rednifegnar
senior tag
válasz
nekem is van egy nagyon hasonlo apc-m, mibol tudni, hogy "csere erett" a releje?
nekem 4 db akkut kellene vennem. mert kifingtak a meglevok. honnan erdemes manapsag csere akkut venni? legfontosabb szempont az ar, de azert szunetmentes legyen ne autoakksi vagy ilyesmi (bp-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- BestBuy topik
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest