Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
PH-User #8235 üzenetére
Hát a monitor hibája lehethogy nem olyan egyszerűen kideríthető.
De mindenesetre felnyitni sosem árt, lehethogy látsz szabad szemmel is már valami komolyabb hibát, pl. felpúposodott kondi, valamelyik alkatrész túlzott melegedése miatt barnuló nyák, stb.
Kiszáradó kondi pl. tud okozni esetleg ilyesmi hibát is.
Ezután pedig az elektrotanya oldalát [link] tudom ajánlani, ahol találhatsz hozzá Service Manualt, további hibakereséshez, de ehhez álltalában már jobban kell érteni + komolyabb mérőműszerek is kellhetnek.
Arra viszont figyelj, hogy egy nap csak két dolgot tudsz letölteni az oldalról, legalábbis egy IP-címről, és cache törlés nélkül.
Amúgy pont a hétvégén vittem el egy barátomhoz egy monitort, ami jó eséllyel ugyanilyen volt.Az itt található
Vagyis hol található ?
A monitorban pl. biztos nincs 25W-os erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest