Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
üzenetére
HD Sentinel azt csinálja lényegében, az egész felület épségét vizuálisan áttekinthetővé teszi, a nehezebben olvasható részek megmutatásával. Egy ismeretlen előéletű lemez esetében nagyon is hasznos tud lenni.
SMART annyira külön dolog, találkoztam olyannal, hogy a SMART infó szerint tökéletes lett volna, közben olyan szektorhiba volt a terület szélénél, amit kénytelen voltam particionálással lehatárolni / elrejteni, különben fagyásokat produkált.
Kérdés persze, hogy minek nekem ilyen, de amúgy is két példányban tárolok adatokat, tehát be van biztosítva, meg ilyenre nem is a fontosabbat teszem.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
üzenetére
Tudom hogy ez nem az a tiltott mélyformázás hanem a normál.
Kb. 5évente állítok üzembe magamnak HDD-t ennyi vesződés az elején belefér. Csak most az baszott fel hogy egyéb okból már kb. 1hónapja nem foglalkoztam semmivel se a gépen, erre most végre ráérek jön az áramszolgáltató és elkezd baszakodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold