Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
üzenetére
Egy meglévő lakáselosztó rekonstrukciója és egy 3fázis konnektor kiépítése a terv, valamint a 25amper 16amperre vitele. A relé itt sztem is értelmetlen, nincs is tervben mert ez egy olyan kevesebb mint 20méteres ág, ami egy FI relével is kiépített nagy elosztóból indul. Ez a szakasz egyébként ott is leválasztható 3P megszakítóval.
Tegnap felmértem a jelenlegi helyzetet. Sztem ezt a hétvégén még berajzolom szépen, mert az elérni kívánt helyzet már bent van, bár az még frissül a sínre pattintós megoldásokkal. Végül feltölthetem ide mindkettőt szemrevételezésre.
Egyébként ha a közvetlen sín és megszakító közzé tett vezetékkel való táplálás amit írtál nem lett volna megfelelő, olyan elképzelés is volt még hogy beépíteni egy 3P kapcsolót, de olyat nem találtam ami 3modul szélességben foglalna és a 3P elektromos fésűs sínre kapcsolódna, valamint kompatibilis ezzel az IK60 rendszerrel. Mert akkor az fentről betáplálva bekapcsolt állapotban átadta volna amit kell . Így ha nincs az a sín mögött felcsúsztatható tüskés jellegű valami csak a vezeték marad mint opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold