- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
darvinya #72903 üzenetére
en nem vitatom hogy ha kicsereled a pislakolo gyari izzot akkor jobb lesz a vilagitas vagy inkabb a lathatosag.
de hiaba gondosan megcsinalt, nem vakit stb, ettol meg nem lesz legalis.
onnantol meg telleg csak atcsuszas van a vizsgan. a baj akkor lesz ha telleg baj van. mert a biztositotol kezdve (akik ugye nem szeretnek fizetni) a jardig mindenki rad huzza az illegalis atalakitast, barmennyire volt az jobb a gyarinal.en konkretan ugy jartam hogy az elso helyzetjelzo allandoan kiegett szetrazta a szalat a gep. a 4dik utan elegem lett, ezert kicsereltem ledesre.
egy kb 3w-os mezei kis izzorol van szo (es az annak megfelelo ledrol). kb a semmit nem szamit kategoria. de kibaxtak a vizsgarol. elso kerdes az volt hogy gyari e? ha nem akkor hol a gyartoi vagy hatosagi mubizonylat? nyilvan nem volt (homasitaban vettem, a honlapjukat mutogattam volna?). merges voltam, de joggal baxtak ki.szerencsere volt annyi lehetosegem hogy ha helyben tudom orvosolni a problemat akkor folytatjak a vizsgat. elmentem a szomszedben levo kutra vettem egy 50ft-os izzot betettem es kesz. lehetett volna vitazni hogy a led nem eg ki, meg sokkal jobban lathato, stb. de igazuk volt. en inkabb azt szeretnem ha mindenkivel hasonlo modon jarnanak el, mert sok ilyen fekete uveges lampaju, alulneonos, fust es rozsadbajnok ultetett tragacsot latni es azok valahogy atmentek a vizsgan, hiaba van kamera meg ellenorzes.
-
plömplöm
őstag
válasz
darvinya #72903 üzenetére
"A terméket a helyi jogszabályokkal és előírásokkal összhangban használja. A termék kizárólag közúti vagy közforgalom elől elzárt magánúton közlekedő gépjárműre szerelhető fel. A Vevő ettől csak saját felelősségére, az érvényes jogszabályok (pl. 5/1990. (IV.12) KÖHÉM rendelet) betartásával térhet el.
Az utólag beépített LED szettek a hatályos jogszabályok alapján közúti forgalomban nem használhatók!"érdemes legalább végigpörgetni a "teszt"videót, egy valami nem teszteltek, a vetítési képet
. picsába a részletekkel, világít mint a kurvaannya!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest