Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
tordaitibi #72053 üzenetére
Hát ez elég szomorú, hogy ha mindkettőt így szétbarmolták. Nem hinném, hogy szét lett volna szedve újonnan vettem, és nem látszódott a telefonon semmi. A csavaroknál sem amíg én el nem kezdtem csesztetni.
A felületek feszítése nem tűnik túl realisztikusnak mert marha pászos és elég vastagnak, erősnek is érződik a fém hátlap.
Volt aki a csavarhoz ragasztást javasolta, bár azt ilyen kis méretben nehezen tartom kivitelezhetőnek, meg nem bírom elképzelni, hogy elég erőt lehessen kifejteni.Kb minden ötlet elég könnyen katasztrófába (telefon károsítás) fulladhat így érzésre.
Esetleg szerintetek lehet elektromágnest csinálni a csavarhúzóból?
Végig körbetekerni valami vékony vezetékkel és csatlakoztatni valami elemhez. Bár gondolom az is kevés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest