- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
didyman #64918 üzenetére
Van ott két ferritgyűrűs bizbasz (bocs, hogy helytelenül neveztem meg ), csak látszik a képen, melyiken van plusz árnyékolás. Amúgy az is a baj, hogy én sem láttam élőben, csak fotókon, lábadozik a haver és pont akkor vagyok én otthon amikor ő meg nem. Annyit tudok, hogy pl pc-s tápokban gyakran kihagyják ezeket a tekercseket, ezért gondoltam, legalább próbaképp át lehetne hidalni, hogy lássuk, működik-e amúgy a tápegység, csak mielőtt belefognánk ilyen műtétbe, jó lenne megtudakolni a hozzáértőktől, érdemes-e ennek az amputációnak/bypass-nak nekifogni?
PS:
Volt Philips márkaszervízben, ahol a panellel nem is foglalkoztak, működő cserepanelt meg nem tudtak adni. Szóval, mielőtt végleg kukázva lenne egy bazinagy tv, előtte még megpróbálnánk pár dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest