- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
E.Kaufmann #64922 üzenetére
Akkor en elso korbe siman rovidrezarnam. Vesziteni valo nincs ha ugyis selejterett a tv.
Nem tudom, nem vagom ilyen szinten hogy ha esetleg aktiv pfc a tap, a tekercs csak zavarszuro vagy egyeb funkcioja is lenne esetleg. Ha siman elindul a tv akkor egy hasonlo teljesitmenyu tapbol bontottat valahogy beleapplikalni, vagy ezt ha lehet serulesmentesen bontani akkor ujratekercselni, ezek nem sok menetesek. En az ilyeneket lakkozni szoktam ha kesz es miutan nagyjabol megszaradt, kicsit beteszem a sutobe. Kell a lakk mert a tekercsdrot mikromozgasait megfogja, igy nem mozog, nem dorzsolodik es nem lesz evek mulva se menetzarlatos.Megegy, nem tudom hany W a keszulek, a teljesitmenyfelvetelenel parszor nagyobb fogyasztoval sorba kotve inditanam, ha par 100W akkor akar egy 1kW rezso, vasalo is szoba johet, igy ha gond van sok biztositekcseretol es kismegszakito felnyomkodastol kimeled meg magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest