Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
mrobes #63928 üzenetére
Jól tetted, ilyen szép időben nem is jó bent ülni
Úgyhogy igen, azzal minden ok, már csak ezt a fejhallgatót kellene megb*szni valahpgy, de nem tudom mi a kínja. Most az előbb nézegettem még, a jobb oldal sehogy nem akar megszólalni. A bal meg olyan, hogy amint maxra tekertem a potit rögtön elhallgatott. Most kipróbáltam, ha a nyákon összekötöm az R-int a R-outtal akkor csak hangosabb lesz (ahogy alapból szólnia kellene), ha meg az L-outra kötöm, akkor maxra tekert poti mellett is van hangja. Nem tudom mit csináljak vele vagy hol van gond, multiméterem sincs sajnos hogy kimérjem
Lehet majd fogom aztán direktbe összekötöm a kábeleket. Meg ezt nem értem, hogy az hogy van, ha a jobb oldalt érintgetem össze akkor a bal lesz hangosabb, a jobból sehogy nem tudok hangot kicsalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest