- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gagyilovag #63504 üzenetére
Sajna a Youtube vieo sem mindig jó Ott S3 25A-val szerelték a barkács 12V-os Bosch fúró/csavarozót, egy Ebayes eladónál meg ezt olvastam róla (utólag)
"NOTE:
1) This board is not suit high power electronic tools, if use for screwdrier and drill,electric bike series make,fishing machine and 1W LED, please don't buy this."Ránézésre az én Boschom is hasonló küllemű, de 9.6V-os (de nem a 12V-tal van a baja), hanem a boardokkal , simán sorba kötött 3x18650-nek megy. (most ideiglenesen úgy van amíg nem jön hozzá megfelelő board)
Bosch PVR 960-s nem is megy vele... (Makita D6271D igen), bár 2 db-ot csináltam Makitához ugyanazzal azokkal az elemekkel +boarddal (S3 25A, mint a videon) és az egyik mintha nehezebben indulna a másik tökéletesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest