- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lompos48 #53347 üzenetére
Ha egyszer sikerül, még cikket is csinálok róla szerintem.
Itt elemzik az IC viselkedését: [http://www1.oan.es/informes/archivos/IT-CDT-2012-5.pdf], itt [http://www.changpuak.ch/electronics/Gain_Phase_Adapter.php] pedig pont arra használják amire én is szeretném, csak hagyományos módon szkóppal meg meg fűrész generátorral megoldva.
Az analóg frontend tervezése van még vissza nekem. Úgy nézem 0,172Vpp .. 2,82Vpp (+- 30dB) között működik ez a cucc ami elég tág, de ha szeretnék egy AD-t is feltenni a bemenetre akkor már nem jó, mert azok meg 1 vagy 1.6Vpp-t fogadnak maximum, oda le kell osztanom a jelet.
Szóval az AD8302 kimenetét mérném egy precíz AD-vel, miközben egy gyors AD még rajta lenne a bemeneten, szkóp jellegű funkciókhoz.
Valamint egyik kollégám javasolta ma, hogy sávszűrőkkel csinálhatnék torzítás mérőt is a precíz AD ki nem használt bemeneteiből (ez utóbbit csak 1 és max 10kHz-re, erősítőkhöz), így még azokat is rá kellene aggatni a bemenő jelre.Így elsőre azt gondoltam ki, hogy 1..2..5..10x erősítővel kezdődne a lánc (a szkóp fejet fogadó rész után), aztán lenne egy hasonlóan állítható osztó is, de csak a fentebb írt gyors AD számára. Mi a véleményed erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest