Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nah. Pár napja bementem egy elektronyos cuccokkal foglalkozó boltba, koaxkábeleket meg csatlakozókat is árulnak. Elmeséltem a problémámat, meg hogy egy földhurok-leválasztót kérek. Úgy néztek rám, mintha kísértetet látnának. (Meg is beszéltük a feleségemmel, hogy másnap ő fog bemenni földhurok-leválasztót keresvén, harmadnap meg édesanyám.
)
Rákérdeztem egy tévészervizbe, ott már hallottak ilyenről, de nincs nekik kábel, és szerintük nem is ez okozza a problémát.
(Megpróbáltam fordítva bedugni a DVD-t, de nem segített.)
Aztán két napja megrendeltem erről a pc.tavir.hu-s linkről az eszközt, de egyelőre nem töri össze magát a srác, hogy megírja, mikor és hol vehetem át. Az a jó, hogy mindketten a 18. kerületben lakunk, tehát kb. 15 perces meló lenne, de két napja várok a megoldásra. -
mezis
félisten
Próbáltad már a DVD-s szerkezetet fordítva bedugni a 230 V-ba ? (Az én DVD lejátszóm -Yamada- az egyik irányban enyhén csipked, fázisceruza világít.
? Miért nem tesznek védőföldeléses csatlakozót rá, ha már úgyis bádogból készítették a dobozát ?Megnéztem a tápegységét: kapcsolóüzeműnek tűnik, mint a PC-ké. Az asztali PC-knél kötelező a védőföld, különben a házon megjelenhet a fél hálózati feszültség (állítólag kondenzátorok "gondoskodnak" erről). Tapasztaltam, azt is, hogy ez koax. ethernetnél problémát okozhat, de nem feltétlenül a vétkes PC-nél.
? DVD lejászónál ilyen esetben nem kellene védőföldelés (vagy kötelelező tartozékként egy fázisceruza
) ?
A kábeltévé drótja meg van osztva egy pár száz forintos splitterrel, hogy a tunerkártyába is elérjen. Gyönyörű a kép a tévén és a gépemen is. De egy baj van. Ha a tévé előtti DVD-felvevőre kapcsolunk, akkor búg a tévé. Ha felhangosítjuk, akkor még jobban búg. És értelemszerűen a felvett adások is búgnak lejátszáskor.
Ez mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest