Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lompos48 #47111 üzenetére
Ismét teljesítmény mérőt csinálok a cégnél, csak ezúttal jól működik, egy spec. mikrovezérlőt használunk, aminek van egy teljes analóg frontendje, és 3F kivitelben tud 2% pontosságot. (NXP EM783)
Na annak a tesztelésénél mikor kíváncsiságból egy kínai, ledes "égőt" kötöttem rá hogy mit mér nagyon kis áramnál, ott ha nem a fázis volt megszakítva mikor lekapcsoltam, akkor kb. 1Hz-el villogott magában az égő.
Ezt csak mint érdekesség, megemlítettem.
-
Samus
addikt
válasz
Lompos48 #47111 üzenetére
Hát, úgyis le kell vennem a kapcsolót, mert fejjel lefelé van bekötve. Csak simán elvágom a glimm vezetékeit, kiveszem az izzót, és ennyi? Kicsit után kerestem, a LED állítólag folyamatosan világítana nagyon kis fényerővel.
Amúgy mennyire bonyolult kicserélni egy fali kapcsolót? A konyhai is döglődik, valószínű annyi idős, mint maga a panel. Lekapcsolom a "főkapcsolót" az óránál, és bent a kismegszakítóknál, lebontom a régi kapcsolót, és ennyi? Hány vezeték várhat mögötte?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rendszergazda topic
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest