- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
darvinya #41294 üzenetére
De ezek egy féléves tárgyak, ált. heti 1, ritkán 2 órában. Szóval ha átmentél rajta, soha többet nem kérik vissza és mivel eleve semmire sem elég heti 1 óra, így csak arra jók, hogy egyáltalán magát a fogalmat meg tudd mondani később, hogy mit jelent.
Ez olyan mint hogy átverekeded magad a differenciálegyenleteken mert ez a mat2 nagyobbik része, legalább 2 v. 3 jelentősebb típusán, aztán mire megvan a diploma már a negyedére sem emlékeszel belőle.A tényleges szerelési tapasztalatok, munkák átlátása a nyári gyakorlat, meg nyári munkák alatt jönnek össze, ha jó helyre tudsz menni dolgozni. Nekem szerencsém volt ezen a téren, minden nyarat végig tudtam dolgozni mint kivitelező.
Egyébként mint friss mérnök úgy sem fogsz semmilyen csapatot irányítani egy ideig, bőven van a "végleges" melóhelyen is idő ezeknek a dolgoknak az átlátására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marvel Snap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Küszöbön az androidos PC-k
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest