Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
válasz
PH-User #36702 üzenetére
Én annó úgy oldottam meg egy egyszerű blaupunkt rádióban a line bemenet kérdését, hogy megkerestem a mixer IC-t (valami TDA), és közvetlenül ott az IC-nél elvágtam a magnó felől érkező jeleket és a helyére betápoltam a külső forrást - működött teljesen jól, semmi zúhás, búgás. A kazetta mechanikában pedig volt egy fizikai kapcsoló, ami a beugratott kazettára összezárt - ezt is kivezettem és úgy lehetett aktiválni a külső bemenetet...
-
Lompos48
nagyúr
válasz
PH-User #36702 üzenetére
Oda vannak kötve, feljebb linkeltem egy képet, hogy mit hová kötöttem, de lehet valamit nem jó helyre kötöttem?
Most nem tudom megmondani, hogy mennyire lehet baj az, hogy az előerősítő IC körüli hálózatok, amik a magnófejkorrekciókat is végzik ott maradtak a jelutak szálaira kötve. Kapásból annyit próbálnék meg, hogy megpróbálnám a szálak másik végénél elvágni a nyákot és a jeleket direkt az R391 és R392 végeire kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest