- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
Lompos48 #32188 üzenetére
Én is azon gondolkodom már egy ideje, hogy nyáklapon, fóliarajzzal alakítanék ki söntöt a kapcsoló üzemű táphoz !
Ahhoz vajon jó lenne, vagy a cikk-cakk minta miatt bezavarna a sönt esetleges csekély induktivitása ?Milyen anyagból tudnék még söntöt készíteni ?
Az elektro boltban 0,1ohmos ellenállás volt a legkisebb, amit kaptam, abból egy vagonnal kell összeraknom, hogy 10mOhm, vagy az alatti értékeket kapjak !
Üdv.
-
törölt tag
válasz
Lompos48 #32188 üzenetére
Lompos48 & tsu:
Ha valahogy a bemeneteknél elérném, hogy egy-egy osztón át kapják az Rsense/VOUT-ról a "hibajelet", akkor mehetne külön fix 12V-os tápról az OPA, a műszer meg mehetne simán a kimenetre egy soros ellenállással a 2. OPA elhagyásával? (kapcsolástechnikailag biztos nem jó amit csatoltam, csak az elv miatt kérdem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest