Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #30689 üzenetére
Pont ez a probléma, hogy még csak hasonlót is alig kapni errefelé. Ani éppen van a boltokban. Tipikusan még azt sem értik miért kell ilyen magas hőmérséklettűrés. Az ESR témába inkább már bele sem szoktam menni.
Azért érezhető minőségi különbség van egy Nippon Chemicon, Nichicon, Rubycon, Epcos és akár egy Teapo, Capxon, Jamicon között is, a kutyaütő márkákról meg inkább ne is beszéljünk. Nem az a lényeg hol készül, hanem hogy hogyan. (Ennyi erővel az iPhone is tré minőségben készül, mert azt is Kínában gyártják.)
A nagyobbik nem Low ESR, de növelt élettartamú. És a szokásosnál szélesebb hőmérséklettűrésű. Bár nem igazán érdekel, hogy nulla fok alatt mennyit bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest