Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Azóta már megvan a megoldás

Azt meg gondoltam, hogy programozás nélkül nemfog menni, jah és persze közben eszembejutott, hogy simán lekapcsolom a feszt magáról az LCD-ről és akkor a kikapcs meg is van oldva
Szóval a megoldás, hogy kell egy PIC hozzá, ez a leke, erre lesz megírva a progi, amit haver van olyan kedves és vizsgák után meg is csinál (mire jó a haverok ugyebár
), azt még nemtudom menniyre fogjuk ezt túlbonyolítani, lásd sima óra lesz-e, amit mondjuk 1 gombbal be lehet állítani, vagy kap valami komojabb menürendszert dátummal, stb...
Aztán kell hozzá ey feszstabilizátor természetesen, mert egy úgy nagyjából működő órának nem sok értelme van
Meg kell hozzá egy viszonylag erős kondi, ami kibírja az indítózást, amikor ugye pillanatnyilag leszívjuk az aksit és ilyenkor könnyen resetelődhet a beállítás.
Hogy mikor kezdünk hozzá, még nemtudom, de az eredményről majd beszámolok mindekképpen. De hogy jól elleszünk, az biztos, lásd progi megírása ( nem az én hatásköröm)
Aztán nyák tervezés és kitelezés, amit énis megtudok csinálni és az alkatrészek beforrasztása. Aztán persze a kocsiban a megfelelő hely kialakítása, ami már más tészta.
Na majd jelentkezem valamikor
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), azt még nemtudom menniyre fogjuk ezt túlbonyolítani, lásd sima óra lesz-e, amit mondjuk 1 gombbal be lehet állítani, vagy kap valami komojabb menürendszert dátummal, stb...
Aztán nyák tervezés és kitelezés, amit énis megtudok csinálni és az alkatrészek beforrasztása. Aztán persze a kocsiban a megfelelő hely kialakítása, ami már más tészta.
ekkold