- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Lompos48 #23030 üzenetére
Okés, este nekiállok újra forrasztási pontokat vizsgálni.
Egyébként érdekes, hogy táprészt kopogtatva lehet elővarázsolni a szercsegő hangot. egyébként inkább csak ez a szercsegő hang a jellemző, a csattogás az gondolom csak "végkifejlet", és azt mostanában csak nagyon erős nyomásra kezdi el. Van mikor csak egyet pattan, vagy hogy a többet. Azt is észrevettem, hogy valószínű a relé is kattog olyankor. Tehát a koppanásgátló (hangszóró, vagy rövid zár védelem) vagy mi lehet az. Ott van az is környéken.
van amikor beáll, és hiába kapcsolom ki/be, bekapcsoláskor is folytatja. Majd megnyomom egy kicsit még egyszer, és abbahagyja.
Van olyan hogy nem szercseg, simogatásra sem. A lapot megkopogtatom azon a részen, és el kezdi. Fura......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest