- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Speeedfire #20076 üzenetére
Hőmérsékletszabályozás nagyon kezdetleges. Nehéz mindig ugyan azt / az éppen szükséges hőmérsékletet kiválasztani.
A trafó, ha nincs maxon, akkor zúg, ami elég idegesítő hosszútávon szerintem. Bár ez egyben szerencse is, mert ha maxra tekered és úgy hagyod, akkor egy idő után feltűnik, hogy nem zúg a trafó és eszedbe jut letekerni, mielőtt megsüti magát. Nagyon gyorsan elszenesíti a hegyet, amit folyton kapargatni kell.
Nem a hegy a legmelegebb, eléggé küzdeni kell ahhoz, hogy ott tartsa az ember azt az egy csepp ónt, amit éppen használni akar.
Ha nagyon sokat használja az ember megszokja, de ha csak néha elő-előveszi, akkor nagyon sokat fog káromkodni.Használtam, sőt most is használok ilyet, de egy Weller közelébe sem ér.
Hegyet olcsón lehet hozzá venni, bár ha lekaparod a szenet a végéről, akkor a világvégéig lehet használni egy hegyet (csak picit szenvedni kell azzal, hogy újra rendesen beónozd az
egész hegyet.
Lehet ezzel is szépen dolgozni, gyakorlás kérdése...Ha sokat használod, akkor megéri drágábbat venni, ha meg keveset, akkor meg pénzkidobás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Speeedfire #20076 üzenetére
A piros Fahrenheit egy ipari hulladék sajnos. Nekem is volt, szét is égett a francba.
A fehér, 10k fölötti Fahrenheit 28003 viszont teljesen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest