- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
atesss #18762 üzenetére
Ha PFC-s és egyéb cuccokat méregetsz akkor azért bele kell számolni, hogy nem tiszta szinuszos jel lesz a mérendő jelalak, valódi effektív értéket mérni tudó eszköz kell oda.
Enélkül egy mezei multiméter is pl a 230V-ra kiír 180 V-ot..ami már azért elég nagy hiba ( vagyis nem hiba csak szinusznál gyok2, fűrészjelnél gyök3, négyszögjelnél == )20k alatt nem találsz ilyen eszközöket, sajnos én is idáig halogattam a dolgot, de megfelelő mérőeszközök nélkül semmit nem lehet kezdeni. És a 20-30k multik és lakatfogók még elég visszafogottak tudásra, utóbbit én is nemsoká rendelek, mert inverteres hegesztők nézegetésénél nem árt. :-)
ON:
Autó aksiról meg kell nézni, hogy mekkora a csúcsáram amit felvesz az a relé, illetve mennyi ideig és utána mi is történik. Ezután lehet gondolkodni, hogy mi is legyen esetleg aksi helyett, bár Lompos48-al egyetértve én is a kikukázott aksinál maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest