- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
atesss #18741 üzenetére
Csak nagy és nehéz.
Ez egy áthidalhatatlan probléma.
Kérdés hogy általában melyik mennyire áll fent, mennyire közelít az 1. esethez egy átlagos autóakksi-fáradás ?
Bármelyik eset áll fenn, szerintem azzal nem kellene foglalkozni. Egy akku, amivel az autó nem indul még nagyon távol áll bármelyik esettől. Te 25A-t kérsz tőle, azt meg kidobták mert nem képes leadni 60-80A-t vagy akár 100A-t egy Dieselnél.
Beszerezni talán legegyszerűbb egy akkukat árúsító bolt környékén lehet, ahol a régieket leadják. Talán lehet egyet "koldulni". Nem tudom, hogy Magyarországon nem-e kötelező a régi leadása.
Folyamatosan töltőn hagyni meg úgy tudom ólomakksit nem az igazi.
Egy csepptöltős töltő meg nem olcsó dolog.Nem kell a technikai csúcsra gondolni. Kispekulálható mennyit fogyaszt az alkalmazásod átlagban, esetleg méréssel azt is, mekkora az önkisülés (kicsi árammal töltve, figyelve a feszültségét). Utána egy rémesen egyszerű áramgenerátort kötni rá, ami állandóan "csepegteti" bele a (kapásból) 10-20-30mA-t, ami rendesen szinten tartja és nem tölti soha túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest