- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Batman2
őstag
válasz
Lompos48 #18201 üzenetére
Szevasz
Éppen ez az, hogy sehogy sincsen jelölve, legalábbis felülről !
Alulról onnan lehet tudni, hogy amelyik érintkezője nagyobb, az a negatív, amelyik pedig csak egy egészen vékony csík, az a pozitív.
Emiatt 5ször is megfordítottam minden egyes darabot a csipesszel, mielőtt odaforrasztottam, hogy jó rakjam be, de azért csak becsúszott az az egy hiba !
Azt a LEDet 3 szor kellett forrasztanom, mert mindíg zárlat lett a lábainál, míg végre összejött és közben csak sikerült megfordítanom.
Mivel épen kiszedni már nincs esély, ha mindkét lába be van már forrasztva, így inkább megszaggattam a fóliát és keresztbe kötöttem.Sajnos a melegedés a komoly probléma,
pláne, mivel rosszul emlékeztem és +85 fok a nomrmál működési tartomány maximuma, 100 fok az a rövid időtartamű max. határ és 120 fok a tönkremeneteli határ.Egyelőre kifogástalanul működik, már biztos több mint 10 órát ment összesen, max. 1-2 órás periódusokkal. de így biztosan nem fog több 10 évig működni, valahogy lejjebb kellene vinnem a hőmérsékletét.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest