Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
SAL-re reflektálva:
itt a mac-emre van gyárta egy pár kis dobozka.
valamikor TESLA volt, de upgradelve lett
SBX1010 (kevláros, állítólag 35W sin) és DTF12(ha jól rémlik) 20W-os ferrofluid.
sztem a végfokom (ami házi, 2x8W darlington) erősen maximális szintre kivezérli, torzítás határon, kb 5-6mm-t leng ki a mélyez 35W-on repülne...
mellesleg ilyenkor megőrülsz a tőle elfoglalt 1.5m távolságban
Haver MNC-re esküszik, mert olcsó, és diszkózni jó, de kb félévente szarrá is mennek, kvázi állandó max körül hajtja.
A nagy erőlködőmön meg kb 25éves orosz hangfalak vannak, eredeti belsővel, csak ki lett tömmve csillapítóval a doboz, és a mai napig kegyetlenül teljesítenek.
erre a kilówattosra is tudok jó példát, nem egy 300-600L hangfal rajzot láttam, amiben frankó exponenciális tölcsér volt, belül egy 30-35W-os 240W-os hangfallal, erősen szabadtérinek ajánlva a maga 96-98db-es induló hangnyomásával
de aki olyan ládákkal kísérletezik, mint a mellékelt fotókon látható, hogy két olyan hangszóró van egyben, amiből egyhez is 4-6x ekkora doboz kellene, az ezt sose érti meg, micsoda fölösleges munkát végeznek az egységek
de ez van, ma a nép a 2.1 vakításában nő fel, és ilyen subládákat épít
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest