- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PH-User #11903 üzenetére
Jut eszembe,hogy ki mit gyárt
Kaptam egy Revox 3100 nevű fejhallgatót és hiányoznak a fülpárnái.Pár helyen érdeklődtem és felhomályosítottak,hogy az én Revox 3100 nevű fülesem nem más mint egy ""átcímkézett""Beyerdynamic DT880-as.
Vagy pl. a Revox B77 szalagos magnó belsejét is a BRG gyárba csinálták?(csak jól titkolták)
Azt mondja meg nekem valaki,hogy ennek mi értelme volt.Két nem kis nevű cég milyen üzleti megfontolásból csinál ilyet?
Mert azt megértem,hogy a kínai is csinál pl. Rolex-et stb-stb. -
Lompos48
nagyúr
válasz
PH-User #11903 üzenetére
A gond leginkább az, hogy nekem pokoli jó fülem van...
Ne aggódj, elmúlik!
...egy kicsikét halkabbnak hallom a jobb oldalt!
A csatolókondenzátorok CSAK a mélyhangokat tudják befolyásolni. Magasabbaknál mintha ott se lennének (a jel szempontjából nézve). Ha a mélyek halkabbak, akkor próbáld nyugodtan a cserét.
...alul méretezettek az erősítőmben a kondik és a félvezetők.
Kondik: lásd előbb. Félvezetők: milyen szempontból? A végtranzisztoraid 60W-osak. Ez azt jelenti hogy képesek 60W-ot elfűteni sérülés nélkül. Ha melegednek akkor nézz utána a hűtésüknek. 35W nem egy ügy ilyen végfokkal.
totya694: OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Spórolós topik
- League of Legends
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest