Új hozzászólás Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

Egy próbát megér...
    Tehát van egy magyar nyelvű levelezőlista-család, teljes nevén a Hollósi Information eXchange, azaz a HIX Bővebben: link. Ha jól emlékszem, valamikor 1990 körül kezdődött a TIPP-pel, majd ebből egyre több lista levált. Mára egy igen népes család lett. Kb. 8 éve HIX-ezek én is, jelenleg 6 listát járatok: TIPP, MOKA, GURU, KONYHA (ennek én kezdeményeztem a nyitását), MOBIL, RANDI. De ennél sokkal bővebb a lista. Nálam is dinamikusan szokott változni a kért listák száma.

Minden nap jön 1 digest levél, tehát az előző napi hsz-okat tartalmazó összesítés. Nem egy túl gyors, viszont gyakran nagyon ssegítőkész. Nekem eddig nem sok olyan problémám volt, amit nem tudott volna megoldani valaki. Vannak moderált és nem-moderált listák, napi sorlimittel. Vannak listakezelő progik Linux és win alá is, ami sokat segít a válaszolásban. Aki jobban szereti a fórumnál a kicsit lassabb, de gyakran tartalmasabb ötletbörzét, annak tudom ajánlani. A fórumot nem helyettesíti, hanem egy más típusú segítség-lehetőség.
    Vannak itt még aktív HIX-esek? Egy néhányról tudok, de kiváncsi vagyok, hogy hányan is vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák