- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
panav3
csendes tag
Kicsit off, de valaki próbálta már a Digis CI kártyát használni valamilyen 58A7100F- hez hasonló tévén? Nekem sajnos nem akar működni a kártya, pedig a másodikat próbálom már....
-
csucsu54
tag
Megnéztem,én nem használom játékra,ez nem köt le,erről nem tudok nyilatkozni,egyébként nagyon jó készülék,a mozgással sincs különösebb probléma,másabb mint a plazmánál,de alapvetően jó!A 4K-s anyagnál illetve a HD és FHD tartalomnál szinte észrevehetetlen,pedig érzékeny vagyok erre!Nagyon jó készülék,csak ajánlani tudom!
-
Piftuka
veterán
Közben Vincent Teoh is teszelte:
Hisense U8QF Review: 132-Zone FALD & 1200+ Nits Brightness for £800! -
csucsu54
tag
Végre,ma délután meghozták a 65"-ost!nem árt a 2 ember hozzá!Minden állítgatás nélkűl,a beltéri bekapcsolva,hát ...nagyon rendben van a kép!A feleségem szerint még így is jobban tetszik neki ez a kép,mint a Pana plazmáé volt-65stw50-,pedig annak sem volt csúnya a képe!Később még átnézem a beállítási lehetőségeket,majd reagálok,de így "nyersen" elégedett vagyok!Bátran ajánlom a kistestvért!
-
ibron88
csendes tag
Sziasztok
Megéri megvenni a U7QF-et? Papíron elég jó a tudása.. Főleg játékhoz és netflixhez, HBO go kellene.
-
csucsu54
tag
Szerdán megrendeltem a Hisense 65U8QF készüléket az edigitálnál,bontatlan csomagolásút ígértek,ha valakit érdekel,a központi raktárban a rendelésem idején 12db volt,bontatlan,új!
-
KD6-3.7
őstag
Hát gyanitom, hogy 720-1080p alacsony bitráttal lesz ott a gond, ahhoz meg ekkora TV ami natív 4K nem túl jó, hiába tud felskálázni.
Gyenge az az adás sajnos. Ami HD-ban jön, annak türhetőnek kéne lennie. Én évek óta nem nézek TV adast, szüleimnek is Hisense van, régebbi modell, azon a HD adás szép!
-
MMartin_9
friss újonc
válasz
rainman72 #39 üzenetére
Nem tudom mennyit értesz a témához, de egy VA panelnek 4000:1 legalább a kontraszt... a TU8000 6400-at tud mérések alapján https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/tu8000
Local dimmingel tudnak 10.000-et a kijelők és a TCL-nek vannak a miniledes szériái amik 40.000 körül mozognak, meg a microledesek amik meg a már a 2 milliós tartományban vannak, az gyakorlatilag már egy OLED szint. -
KD6-3.7
őstag
Nekem csak az A7100F van, de dinamikus kontraszt, mpeg zajcsokkentes stb. Ki van nálam kapcsolva!
SDR tartalomhoz Mozi nappal módban:
Háttérfény vezérlés off, és levettem 50re a fényerőt
Fényerősség 50
Kontraszt 50
Szín telítettség 50
Élesség 10-25 között ízlés szerint. 0-an szvsz túl mosott a kép
Adaptív kontraszt Ki
Zajcsökkentés ki
MPEG Noise Reduction Ki
Színhőmérséklet Meleg
Szakértői beállítások:
Gamma 2.4 a többihez nem nyúltam, HDMI fekete autoHDR tartalomhoz HDR nappal módban:
Háttérfény vezérlés off, és 100
Fényerősség 50
Kontraszt 50
Szín telítettség 80
Élesség 10-25 szinten
Adaptív kontraszt Ki
Zajcsökkentés ki
MPEG Noise Reduction Ki
Színhőmérséklet Meleg
Szakértői beállítások:
Gamma auto a többihez nem nyúltam, HDMI fekete autoKB semmi extrát nem csináltam, ez inkább ízlés kérdése, bár HDR alatt mivel az enyém nem tudja a széles színskálát elég fakó a kép aztán azért húztam fel 80ra. Lehet 70 is elég, fene se tudja nekem így tetszik! Gamma szoba függő is, 2.4 az inkább egy sötétebb szobában jó, 2.2 a nagy átlag beállítás. Ez ilyen saját tapasztalat az évek alatt + aktuális modellekről nézek beállításokat ki, mit hogyan. Egész jók a gyári Mozi, Film kép beallitasok dobozból kiszedve!
Remélem tudtam egy kis útmutatást adni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged