Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
aXXon
őstag
jo, ha a sogorom hajlando lesz visszafizetni a penzem, vagy kozben penzhez jutok, akkor azonnal keresni foglak!! basszus, gyorsan megprobalom osszeszedni magam, de nem tudok semmi biztosat! juheeej, de fasza is lenne ha 775re tudnek valtani, ha isten is ugy akarja! a laphoz mik vannak? megvan minden? olyan vagyok most mint egy kisgyerek karacson elott, remelem osszejon a penz

-
aXXon
őstag
nem hangzik rosszul, de melyik proccal gondoltad
csupan annyi a baj, hogy akkor lesz csak penzem, ha a sogorom visszaadja, mint az x800as topikodban is irtam, viszont ezzel jobban lazba hoztal, mint a 9800se -vel
hatarozottan jobban!! jah azt akartam meg kerdezni, hogy a procihoz valami gyari cooler jar? -
aXXon
őstag
innen az alaplap + proci + cooler egy 915os lapba meg egy 775os proccba mennyit erne neked?? Bővebben: link jah meg ram is kellene
termeszetesen azt is be kellene szamitani
Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
+ mail

termeszetesen azt is be kellene szamitani