Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Olyan 5k körül gondoltam plusszba... Azért akarom eladni, mert én tudtam venni havertól egy x800 prot, egy másik ismerősnek meg 9800 pro kell, szal bonyolult... Azt így velem intézteti mindenki a piszkos munkát
Garit hogy tudsz rá vállalni?? Nekem valami hivatalos kéne... -
tomcsi
őstag
Igen ez itt a baj, hogy eggyikünk részéröl sincs meg a bizalom..
De akárkit megkérdezhetsz senkit nem b@sztam át semmilyen cuccal. Meg azért van egy kis ''múltam'' itt a ph!-n..
Na de ha esetleg mégis akkor ezt tudom felajánlani..
Ha esetleg lemennék érte akkor, hogy változik az ára?.. -
tomcsi
őstag
Sorry, de postán nem fogok ilyen kártyát venni csakis kiprobálással. Voltak páran akik megszivták már. megmondom öszintén újonctól maximum kiprobálással vennék bármit is. Ez most nem ellened szól..
Ha pesti átvétel megoldható akkor érdekel 33e-ért ja meg min 1hó garival.. -
Balli
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
Csere erre? tudom nem GT de hátha
Eagle GeF 6600nongt 128MB dobozos, és egy Zalman VF700alcu van rajta, gpu 500mhz körül megy, ramok 650 körül! A vége pontosan 550/690 asszem, 3dmark03-ban 7000pont fölött csinál jóval mert 500/650-en megy pont 7k-t Ja kb 7 hó gari van rajta..
1:1-ben mert enyim talán olcsóbb lenne 1-2k-val de jobban megy mint a tied
Aktív témák
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Steam Deck 512GB LCD hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest