Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
csődtömeg... mennyi vagy 8-9, akkor még elnézhető...
Saját topikod első oldala 5ik hozzászólás: ''Egyébként a chip azonosítója: R350 (mag), valamint 4E48 (széria)'' A kártyád közepén ha levetted az iceq hűtést (ezen oldal 96ik hozzászólás, csak egy csavarhúzó kell meg 2 kéz) fogsz látni 1 chipet a közepén, szép fekete, na azon nézd meg, h milyen szám van rányomtatva.
jó, kész tényleg nem írok többet, te reménytelen vagy... és nem azért, mert nincs bennem segítőszándék, hanem te le se szarod, azt amit eddig mondtak neked 5 oldalon keresztül, te tényleg csak hszt akarsz nővelni, vagy olyan hülye vagy, mint 1... -
Kaoru
senior tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Fogadjunk?
Akorr ez szerinted mi:
Bővebben: link
És gondolom ilyen, vagy ehhez hasonló hibák jelentkeznek a játék közben:
Bővebben: link
Sajnálom, h nem megy a karid, de kb azonkívül, h jajjgatsz és megismételed 100x ugyanazt a kérdést nem sokat teszel.
Ha hasonló hibád van, mint amit belinkeltem (ez nálam x800xlnél jelentkezett), akkor elviekben az memória hiba. 2 dolog okozhatja: xar a hűtés a karin is hamar túlmelegszik (nekem ez volt, silencer felrakásával megszűnt), xar a kártyán lévő memoriád. Ezt általában downclockinggal elkerülhető. Ez nálad megtörtént, és szvsz akkor nem volt zsír új a kártyád mert a hiba elkerülése végett kicsit lebutították a karit, de ez sem segített rajta, akkor csere.
2ik verzió: nem pro, hanem egy túlhajszolt 9800 és ezért baszakodik, akkor meg újfent átbaszták a fejed és csere. Persze ez kurva egyszerűen kiderülne, ha hajlandó lennél a sok feleselegesen be copy pastézott kérdések helyett megragadni egy csavarhúzót.
És nem azért mondom, mert olyan kurva okos vagyok, hanem azért mert nekem is elmagyarázták normálisan, igaz én is normálisan álltam hozzá a dolgokhoz és normálisan kérdeztem. Ennyi. -
Kaoru
senior tag
bocs, de nem tudsz olvasni? Említettem a Riva tunert, azt szedd le, azzal lehet monitorozni a kártya hőjét. Kézrátétellel nem mész sokra.
A vpu recovert meg ki kell kapcsolni -> asztal -> tulajdonságok -> speciális -> vpu recovert megkeresni. Ennyi. Szedd már le azt a vacak ice-qt róla, ha csavarhúzot használsz és nem téped szét a kártyát és normálisan visszarakod (minimális kézügyesség kell hozzá), akkor nem vesztesz garanciát. A kérdéseid többségét már megválaszolták. Ebből a konkluzióm az, h csak hsz nővelés miatt tartod életben a topikot, úgyhogy én ki is szálltam a topikból, kb annyi értelme az egésznek, mint falra borsót hányni. -
Kaoru
senior tag
nekem ilyen PoP-ban volt, egészen addig amíg a gyári hűtést le nem cseréltem silencerre (mint neked az iceq), utánna a kárty amint 1 kisangyal úgy működött. Másrészt ha azt mondod kicserélik, akkor nem értem miért idegeskedsz.
2 dolgot azért leszednék még: ati tray tools és riva tuner, riva tunerrel pedig játék előtt beraknám a hőmérséglet figyelőt és mohaaból való kilpés (v kifagyás után) megnézném, h hány fokos volt a kari. Másrészt fogj 1 csavarhúzót, szedd le az iceq-t és szépen nézd meg a vpu mag kódját és máris előbbre vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest