Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr1000
tag
a bad sector vegleg rajta maradt, de szerencsere csak 8k... talan ketszer-haromszor futtattam a scandisk-et ugy, hogy fizikailag is ellenorizze a HDD-t, es ha jol emlekszem eloszor nekem sem jelzett ki semmit, aztan utoljara mar igen... de ezek nem egymas utani futtattasok voltak, kozben meg jo parszor kiirta ezt a ''hibas szektor'' uzenetet idonkent... eloszor arra gondoltam, hogy az idonkenti rendszerfagyasok miatt van, de ugy is elofordult, hogy rendes kikapcs utan masnap bekapcsoltam, es a scandisk megintcsak uzengetett... igazabol nem tudom, hogy mitol javult meg: amikor egyszer bekapcsolasnal elkezdett iszonyatosan kattogni, megijedtem, hogy vege van (bar ujrainditas utan mukodott rendesen), ugyhogy vettem egy masik vinyot, tapot stb., beszereltem, illetve ha jol emlekszem, ekkor jelolte meg a bad sector-t a vinyon, amikor utoljara fizikailag is leteszteltem, mikor mar mindket HDD a gepben volt, es innentol megszunt ez a dolog...
PS: win-es scandisk lefut rendesen? ugyanis nalam, amig ez a hiba jelentkezett, csak a DOS-os ment vegig, a win-es feluton mindig elszallt normal ellenorzes kozben...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Jófogás tapasztalatok
- Óra topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest