Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Wharfedale evo 4.2 hangfalhoz milyen sztereo erősítőt ajánlanátok? Ha lehet a tv hangja miatt hdmi arc is legyen rajta.
Egyébként klipsch rp-600m és egy b&w 606 s2 anniversary között megy még a vacilla.
Esetleg egy klipsch rp 280f. Tudom, hogy megspórolom az álvány árát egy állóval, de valamilyen oknál fogva nekem a polcsugárzóknak jobban tetszik a hangja. Mintha jobb teret képeznének, vagy nem tudom.
Egyébként nem állványt szeretnék. Falra két tisztességes L alakú, kellő hosszúságban kinyúló acél és arra egy 5cm vastagságú gránitlapot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Major Lion #104892 üzenetére
Köszi. Elég vicces. Minek egy sztereo erősítőnek hdr? Egy hd masters nek több haszna lett volna. Furi.
-
törölt tag
válasz johnywalker #104896 üzenetére
Egy lg oled cx3 hangját erősíteném és azt hiszem optikain csak dts a hdmi-n meg a hd master audio megy át. Ezért kellene nekem is olyan amin hdmi is van.
dgyuri0123: van neki.
ilovedigiweed, plexicushio köszi nektek is.
Valószinűleg a wharfedale evo 4.2 lesz a befutó.
Nagyon bejön a magassugárzók levegős, szellős hangja.
Jó lenne tudni melyik márka fekszik neki az ajánlottak közzül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Plexicushio #104897 üzenetére
a félmillás erősítők kiesnek viszont a powernode 2i elég szimpatikus.
-
törölt tag
válasz Plexicushio #104911 üzenetére
Ez így méginkább érdekessé teszi ezt az erősítőt csak kérdés mennyire jó a sztereo hangja. El is olvasom akkor gyorsan a tesztet.
Egyébként én vagyok a hibás, gyurinak abban igaza van hogy egy cuccban minnél több az elektronikai szolgáltatás és kuszaság annál több a buktató. Gondolom ezen a szinten méginkább igaz. Az optikai meg veszteség mentes az erősítőig. Egy csomó dolgot szeretnék, ha lehet audiophile ha nem is high-end és azt is majdnem ingyen. Ez a baj sajna. -
törölt tag
válasz dgyuri0123 #104915 üzenetére
No akkor futom még a köröket mert igazából hálózati erősítő nem fontos. Az oled tud mindent és ahogy nézem a 2021es node 1.1 kilójával nem lehetnek benne hatalmas tranyók.
-
törölt tag
válasz Plexicushio #104922 üzenetére
Hahaha. Asszony még aznap regisztrálna egy társkeresőre ahogy belibegek a 700ezres erősítőmmel. Régebbi emlékeimből táplálkoztam mikor még úgy tartották hogy nagy tranyók kellenek egy jó erősítőbe. Nem hallottam még szólni sem a vincent sem a node erősítőjét. Gondolom nem is fogom tudni összehasonlítani pláne nem az evo val. Így marad mások tapasztalata és az online tesztek amik ugye olyanok amilyenek. Gondolom még nem született "soha" egy őszinte teszt ebben a pénzvilágban. Pláne hogy az alapokat igazából mind teljesíti és itt csak a "nüansznyi" plusszokon megy a ki mit tud.
-
törölt tag
válasz Plexicushio #104926 üzenetére
Köszi. Ha nem 2 hónapig kellene térdelnem egy olyan vasért simán vennék kettőt is, de így marad a "budget" és a használt piac.
A hálózati lejátszás mint említettem nem kell mivel mind azt tudja az oled. Az arc vagy az earc meg nem csak a hd hang miatt kellett volna hanem kényelmi szempont. Bekapcsolom a tv-t és magától bekapcsol az erősítő is. Ilyesmi, de igazából a spotinak vagy a you tube nak bőven elegendő az optikai is. Nem tervezek semmilyen komoly nem hálózati lejátszót vásárolni a torrentezést és a zenék warezolását már jópár éve hanyagolom a pc-t, laptopot szintén kihajintottam már pár éve a lakásból. Az én pénzemen ne bányászgasson senki. -
törölt tag
válasz Plexicushio #104934 üzenetére
Egyébként a node csak a saját hangfalával komunikál wireless módon mert ahogy nézem ezek mindegyike all in one és ebből kettő már kicsit sok all in one.
-
törölt tag
válasz Plexicushio #104952 üzenetére
Akkor javítottak a távirányító problémán mert blueOs androidos verziójára panaszkodtak páran ahogy olvastam.
Amazonon 500font ha jól láttam de az lehet a régebbi.
ELAC- ról meg gyurit kérdezd. Úgy rémlik neki az van ha még nem adta el. -
törölt tag
válasz Plexicushio #104960 üzenetére
Valami olyasmit olvastam hogy nem lehet ki-be kapcsolni, nehezen találja meg a hálózaton az erősítőt, elveszti a wifi kapcsolatot. De lehet ezek egyedi esetek és a router a ludas. Hát nekem mondhatod, nagyon kevés a tapasztalatom bármilyen márkával is kapcsolatban.
B&W nyúztam egy ideig de már ott is úgy elszálltak az árak az olcsóbb termékeknél hogy csak pislog az ember. Ráadásul pár éve gondoltam hogy veszek egy pár 685 öst használtan, de annyira másképp szólt mint az első és második 600as széria hogy mégsem vettem meg.
Most vacilláltam megint, hogy az anniversary talán jobb lett, de ez az evo megfogott pláne, hogy youtube teszteken a kölök említette, hogy kevesek egyike amelyiken a metál is piszok jól szól.
Vicces kicsit hogy youtube ról próbálom megállapítani melyik hangfal hangja szimpi vagy sem de ez van. Környékünkön esély sincs a hallgatózásra Pestre vagy Debrecenbe meg lusta vagyok felmászni. Így marad a majdnem lutri. -
törölt tag
válasz denesdr #105046 üzenetére
A hifi pont olyan mint az emberi kapcsolatok.
Van egy tag aki sokaknak esetleg valamiért nem szimpi, de neked bejön minden hibája ellenére, megkedveled és a barátoddá "fogadod" de nem teszel rá hazugság vizsgálót és nem vájkálsz az életében hamis dolgok után kutatva mert eleve anélkül kedvelted meg, hogy bármit is tudtál volna róla. Embereknél sincs etalon, ahanyan annyi félék és annyi utat járunk be. Ezernyi impulzus más más útra visz az évek során. Ki mondja meg hogy melyikőnk az etalon, ha ő maga sem az. Aszem valami ilyesmit próbál elmagyarázni Gyuri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest