- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
denesdr #102600 üzenetére
Azért olyat használtam, mert most raktam össze a másidrendszerem, amit azLG-vel akarok majd használni. Egyébként nekem Oelbach 15 eurós vezeték van most, ami áruházi szint ( német MM), és ezzel gyengébb az LG. Nincs természetessége, művi, és térben szinte ugyanaz ( márha beszélhetünk térről a másodrendszernél). Kommersz yamaha rx 498 rádiós erősítő NS-G 4 Yamaha dobozokkal. Annyi történt, hogy biztosítékok ki lettek szedve, CAT 6 kábelezést kapott a hf doboz kívül-belül, és AN-B hf kábelből kapott az erősítő tápkábelt.
Az áruházi Oelbach jack-rca helyett (ami nem a legolcsóbb teszkós, és mégis rossz) fogok csinálni Taralabs Vector2 kábelből átjátszókábelt, mert így az fm rádió élvezhetőbb, mint a Tidal.
Ha összerakod az előző hsz-eim, akkor pont a cserét javasoltam, ebből (számomra) logikus, hogy én sem kívánom a gagyi szintű kábellel használni az LG-t. Az első rendszeremnél bőven szereztem tapasztalatot a kábelek fontosságáról. Ahogy időm engedi, cserélni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i9-13900k OEM
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 16 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest