Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kippedli
tag
"Sokan panaszkodnak az új HL miatt. A visszajelzésekre reflektálva a következőket tudhattuk meg:
-Lehet, hogy a későbbiekben látjuk majd az MMR-ünket.
-Ha a placement matcheid jól sikerültek és mégis irreálisan magas rankra rakott, az hibának számít, nem így tervezték és már kutatják mi lehet az oka." -
kippedli
tag
Jó lett az új besoroló rendszer. Haver rank 2 volt. Most lejátszotta a 20 mecccset 14-6-al rank 48ra tette. GG EASY.
-
kippedli
tag
Kisebb kihagyás után elkezdtem megint játszani, mentem 4napig napi 3-4meccset és arra jöttem rá ,hogy a játékos bázis ugyan olyan mint volt... játszhatatlan a játék, a srác írta ,hogy első meccse majd írta ,hogy ez rossz és kilépett.
-
kippedli
tag
TL-be 22-ön vagyunk és nagyon simán megyünk előre még most. Kíváncsi leszek hol lesz a STOP tábla
-
kippedli
tag
Láttam ,hogy csökkentek a hősárak, ilyenkor ami megvan és én még 10ért vettem de már 7k akkor azt vissza kapom?
-
kippedli
tag
-
kippedli
tag
-
kippedli
tag
Lehet tudni mikor kezdődik az első szezon? Nullázva lesz a ranked?
-
kippedli
tag
Ha a ronin zeratul skin beaktiválom akkor megkapom zeratult is?
-
kippedli
tag
Csak az új mappot és karit mutatták be? Más nem volt?
-
kippedli
tag
Lesz ma valami meglepi vagy már mindent tudunk a mai eseményről?
-
kippedli
tag
5. lett a magyar csapat a zotac kupán. Mondjuk fura ,hogy holo acerba van, tomzey a dingnitasba és altokkal meg magyar csapatoznak... Az lesz a poén ,hogy ezzel a csapattal "lejönnek" a mondogamesra, megnyerik és akkora lesz az arcuk mint a Bécsi kapu....
-
kippedli
tag
Ha bnet oldalán nevet váltok akkor mi lesz? Van valami következménye?
-
kippedli
tag
Adatbányászok szerint Kael’Thas Május 12-én, Johanna pedig Június 2-án fog érkezni!
-
kippedli
tag
válasz
ígyvanferi #4461 üzenetére
Mi a Btaged?
-
kippedli
tag
válasz
BoneDragon #4458 üzenetére
Igen, jár.
-
kippedli
tag
Ha valakinek kell kulcs írjon PM-et. Van még 3db.
-
kippedli
tag
Itt lehet nézni a MondoCon kvali magyar meccseket. Nagyon rosszul játszanak eddig a csapatok.
-
kippedli
tag
Kell valakinek egy béta kulcs?
-
kippedli
tag
válasz
kippedli #3538 üzenetére
Jelezte néhány ember ,hogy ők benne lennének a részvételben. Annyi a verseny kikötése ,hogy legyen 10 herod. Szerintem nem kell komoly dolgokra számítani, ha meg lesz a csapat akkor jelentkezünk és megnézzük milyen is a magyar felhozatal. Max játszunk egy jót a kvalin.
-
kippedli
tag
Megrendezik MO. első Hots versenyét. Valaki gondolkodik ,hogy részt vesz hasonlón ?
-
kippedli
tag
Valakinek nincs még 1 kulcs véletlen elfekvőbe?
-
kippedli
tag
Sziasztok srácok. Az utóbbi időben többször is volt ,hogy kifagyott a TS3 szerver, ezért átköltöztettük egy teljesen más szervergépre ahol elvileg nem lesz gond. Az új IP: 94.23.214.156:6606. Szobák maradtak.
-
kippedli
tag
Az ESL is oszt kulcsot [link]
-
kippedli
tag
Mai ranked stat, 1win és 6lose. Megjártam a poklot, volt itt minden amit az ember nem szeretne egy csapatban... Premade nélkül esélytelen.
-
kippedli
tag
(#2050) kexksz
Sajnos 2-3 nap alatt meg lehet csinálni. Ha hiszed ha nem én 3 nap alatt megcsináltam friends bonus, holiday bonus, stimpacks segítségével.
-
kippedli
tag
Nem értem. Miért van az ,hogy mikor mész egy-két jó ranked meccset akkor kb 100% ,hogy a 3. csapatod cső gyökér játékosokból áll. Több Damagem volt Malfurionnal(healer talent) mint vallának... A sima versus játékot már el is felejtettem. Ott pugba tuti a rossz csapat.
-
kippedli
tag
Mentem egy versus meccset és már az elején sírtam a csapat miatt. Raynor, Tychus azonnal leave és Tyrande is kb 5percig bírta. Kerrigan is olyan volt mint a hátrafele menet. Szóval teljes csőd és valahogy mégis
-
kippedli
tag
Hogyan lehet printscreenezni, nekem folyton fekete lesz a kép
-
kippedli
tag
Ti vesztek skineket? Ha igen akkor mi szerint? Ami tetszik skin hőstől függetlenül vagy csak olyan hősre amit sűrűn használtok.
-
kippedli
tag
Közben rálestem redditen.
Tassadar -- Sale Price: $3.24 USD
High Templar Zeratul Skin -- Sale Price: $2.49 USD
Medic Uther Skin -- Sale Price: $4.99 USD -
kippedli
tag
Következő akciósokról valami hír?
-
kippedli
tag
Nincs mit srácok, örülök ,hogy ennyitvel támogathattam az itteni közösséget. Remélem népes kis tábor jön össze ott és lehet majd jó kis partykat játszani.
-
kippedli
tag
TeamSpeak: lynx-hosting.com:9996
Ha alján van egy HoTS részleg.
-
kippedli
tag
Nekem van saját 512 slotos Ts3 szerverem. Ha gondoljátok szívesen adok pár szobát az itt egybegyülteknek.
-
kippedli
tag
Most töltött valamit ingame, valami patch vagy ilyenkor mit tölt?
-
kippedli
tag
Érdekes a tigirs mountot se a mountokban, se a bundlekban nem találtom és a szarvas is kikerül
-
kippedli
tag
Én azt várom ,hogy amit megvettünk de a bundleban benne van azt számolja le...Gondolom nem lesz ilyen.
-
kippedli
tag
Ma láttam ,hogy [Holocarantus], anno nagy LOL-os játékos a [Team Acer] csapat tagja lett. Szóval itt is lesz 1-2 sikeres magyar.
-
kippedli
tag
Valla, Raynor LV10 és ma elértem a 40et is
Nekem az assák tetszenek.
-
kippedli
tag
hát elég drága lett a bolt
-
kippedli
tag
válasz
ígyvanferi #1317 üzenetére
Hát túlzás ,hogy nem sikeresek.
LOL: 2013 SKT T1 : South Korea
LOL: 2014 Samsung Galaxy White : South KoreaSmite-ban még nem volt championship
Dota: Itt pedig 2x nyert európai csapat és 2x kínai.
-
kippedli
tag
Hzoli kollégával talákoztunk 3magyar sráccal mentem velük 4kört abból 3at megnyertünk. Szóval ha az ember premadet játszik akkor azért elég szép darálásokat lehet csinálni. Én úgy veszem észre ,hogy az emberek egy része még nem teljes érti a játékot. Félek ,hogy a raked meccsek is kemények lesznek alsóbb ligákba.
-
kippedli
tag
válasz
Ereshkigal #1299 üzenetére
Január 13-ig a 40es szintre.
-
kippedli
tag
Hétfőn kezdtem el játszani a játékkal és már 31es vagyok. Az oroszok akikkel játszom szintén hétfőn kezedték és ők is 38-40között járnak már. Szóval aki most kezdené annak még van esélye. Persze nekem volt stimpacksom, holiday bonus exp, freind bonus.
-
kippedli
tag
válasz
Tyler Durden #1257 üzenetére
hát ja, keményen húzom de most pihizek, lassan kifolyik a szemem
-
kippedli
tag
Sikerült 4 nap alatt behúzni 24szintet, szerintetek a maradék 16-ot lehetséges behúzni vagy késöbb annyi exp kell ,hogy nem fogom tudni?
-
kippedli
tag
Gondolom a karácsonyi mount limitált ideig elérhető. Szerintetek?
-
kippedli
tag
Valakinek lenne kedve premadet játszani, több xp miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest