- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Aktív témák
-
Gyurcó
csendes tag
Amúgy csak egész pici tüzecske lett.
Bocs, de későn vettem észre a videókártyás topicot. A másikat akartam törölni, de nem tudtam...
Nem tudom, hogy láttad e a rendszámomon, hogy friss husi vagyok. De azért nem kell bekapni.
Bocs, ha valamit rosszul értettem, de Én azt hittem, hogy ezek a topic-ok azért jöttek létre, hogy egy témát megvitassunk.
Nekem egy zsenge gépen van ilyen videókártyám, és kiváncsi lettem volna, másnál hogyan teljesít.Még szerencse, hogy volt egy normális válasz is.
Háááááát, köszi. -
Egyiket sem. Igazából a házigazdák közül senki sem örül az állandó offolásnak, külön azért hoztuk létre a Fáradt Gőzt, hogy ott lehessen nyomulni, a hardver fórumok meg hasznosak maradhassanak a később jövőknek, mint infóhalmaz.
Újabban kezd elterjedni az offolás, már zavaróan, és ez nem jó. Szeretnék megkérni mindenkit, így téged is, hogy konkrét, ''szakmai'' hírekre, cikkekre és kérdésekre ne offoljatok. És most, irány a Fáradt Gőz :)...
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- HP OMEN Transcend 32 - 31,5", OLED, 3840x2160, 240Hz, HDR400, 0.03ms - Eladó!
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged