Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tomcs
őstag
tanusithatom ez bizony igy van... par ev alatt olyan szinten hozzaszokik az ember hogy ''nincs visszaut'' :)
en is jartam 1x ugy hogy ulok gepelek valamiert ekezetes betuket kellett irnom egyszer csak hallom hogy rohognek korulottem nezek szejjel hogy miert es mondjak hogy ascii kodokkal irom az ekezetes betuket magyar kiosztasu billzeten :DDD (tudjatok alt-160, alt-130 stb..)
meg valahol kifejtettem hogy szeretek 1 kicsit nyelvujitani is bar ezt is csak kulturalt szinten. ha valamit pontatlanul irok nem azert teszem altalaban mert nem tudom hogy hogyan kene.. 1xuen megszokas
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs