Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Lehet, hogy beválik, én nem ragasztottam le, nem is hallottam még erről, de attól még lehet, hogy jó dolog. Olyat olvastam, hogy nem grafitoznak, hanem celuxra apró kis csíkokat ragasztanak egymással párhuzamosan valami vezető anyagból, és azt ragasztják a procira, így kötve össze a hidakat.
Amúgy nem tűnik olyan kényesnek a grafitozás, ha nem maszatolja el valaki az ujjával, és jó minőségű a grafit, az magától nem fog lehullani.
Ha egyszer sikerült kinyitni a szorzózárat, utána már úgysem bántja azt a procit senki, nyugodtan csücsül a hűtőborda alatt.
Szóval szerintem celux nélkül is műxik, de az sem baj, ha tesztek rá. Én nem tennék.:)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hyundai, Kia topik
- Toshiba notebook topic
- BestBuy ruhás topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Brave
- Napelem
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- FEHÉR Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB kit (2x8GB) DDR4-3200Mhz CL16
- BONTATLAN! Crucial DDR5 RAM 16GB 5600MHz SODIMM CL46 Garanciális
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Veszek 32GB DDR4 RAM-ot.
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Autós kamera eladó
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest