Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Lehet, hogy beválik, én nem ragasztottam le, nem is hallottam még erről, de attól még lehet, hogy jó dolog. Olyat olvastam, hogy nem grafitoznak, hanem celuxra apró kis csíkokat ragasztanak egymással párhuzamosan valami vezető anyagból, és azt ragasztják a procira, így kötve össze a hidakat.
Amúgy nem tűnik olyan kényesnek a grafitozás, ha nem maszatolja el valaki az ujjával, és jó minőségű a grafit, az magától nem fog lehullani.
Ha egyszer sikerült kinyitni a szorzózárat, utána már úgysem bántja azt a procit senki, nyugodtan csücsül a hűtőborda alatt.
Szóval szerintem celux nélkül is műxik, de az sem baj, ha tesztek rá. Én nem tennék.:)
Aktív témák
Hirdetés
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs