Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Lehet, hogy beválik, én nem ragasztottam le, nem is hallottam még erről, de attól még lehet, hogy jó dolog. Olyat olvastam, hogy nem grafitoznak, hanem celuxra apró kis csíkokat ragasztanak egymással párhuzamosan valami vezető anyagból, és azt ragasztják a procira, így kötve össze a hidakat.
Amúgy nem tűnik olyan kényesnek a grafitozás, ha nem maszatolja el valaki az ujjával, és jó minőségű a grafit, az magától nem fog lehullani.
Ha egyszer sikerült kinyitni a szorzózárat, utána már úgysem bántja azt a procit senki, nyugodtan csücsül a hűtőborda alatt.
Szóval szerintem celux nélkül is műxik, de az sem baj, ha tesztek rá. Én nem tennék.:)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- OLCSÓ MONITOROK
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest