Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Lehet, hogy beválik, én nem ragasztottam le, nem is hallottam még erről, de attól még lehet, hogy jó dolog. Olyat olvastam, hogy nem grafitoznak, hanem celuxra apró kis csíkokat ragasztanak egymással párhuzamosan valami vezető anyagból, és azt ragasztják a procira, így kötve össze a hidakat.
Amúgy nem tűnik olyan kényesnek a grafitozás, ha nem maszatolja el valaki az ujjával, és jó minőségű a grafit, az magától nem fog lehullani.
Ha egyszer sikerült kinyitni a szorzózárat, utána már úgysem bántja azt a procit senki, nyugodtan csücsül a hűtőborda alatt.
Szóval szerintem celux nélkül is műxik, de az sem baj, ha tesztek rá. Én nem tennék.:)
Aktív témák
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest