- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
davidm920129 #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed tedd fel a Nem indul és mi a baja a gépemnek topikban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.Ezt zártam.
-
davidm920129
csendes újonc
Adott egy Asus A58M-K egy AMD A8 7600 APU , 8 GB 2400 MHZ-es kingston memóriával egy 600 wattos tápegységgel.
Mindegyik zsír új, de össze szerelés után nem ad képet. (A gép elindul minden venti, vinyó felpörög)Monitor működik a notimról, illetve a kábel is oké.
RAM tesztelve működőképes.
A Biosnak elvileg ismernie kell a procit.
PCI express-es Geforce 9600GT-vel tesztelve ott sincs kép.
Én raktam össze jól, háromszor egymás után. És nem jövök rá a hiba okáraAz APU elvileg 2133 mhz-es RAMokat támogat de úgy tudom hogy a 2400 mhz-t le skálázza, illetve 1600 mhz-es modulokkal is ugyan ez az eredmény.
Gyári hibára gyanakszom. csak a kérdés hogy mi a rossz az alaplap vagy a Proci.
Esetlegesen egyéb ötletek szeretnék hallani.
köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest