Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Kensei96
csendes tag
Sikerült úgy megoldanom a problémát habár azzal hogy disabledre mentem, nem reagált semmire sem a gép, bekapcsoltam, a speaker nem szólt semmit, de a memóriánál pirosan világított a led, szóval ezután volt valami probléma. De rányomtam a MemOK gombra a memória mellett, az rendbehozta ezt a hibát, most disabled mellett rendesen bekapcsol. Viszont még mindig nem teljes 8 giga, windowsban is 7,15 gigát lát felhasználhatónak, Biosban meg azt hiszem most vagy 7,20 vagy 7,40 gigát. Szóval nincs meg még mindig teljesen az a 8 giga. A windows amúgy is megzabálja egy részét a ramnak, de ez most szerintem mellékes, akkor is 8 gigát kell hogy mutasson
de úgy tűnik ez a kevés rammal lévő probléma megoldódott, a 7,15 is valami és elégnek kell lennie azokhoz amikhez én használom.
Aktív témák
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- PlayStation 4
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Update 12.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de úgy tűnik ez a kevés rammal lévő probléma megoldódott, a 7,15 is valami és elégnek kell lennie azokhoz amikhez én használom.