Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Azért, mert nem összesen számolja a megölt szörnyeket hanem személyenként, azt számolja amit te személy szerint megölsz külön külön meg a társaidét.
Ugyan az mikor össze kell gyűjteni valamilyen szörny szerveit, valakinek gyorsan kidobálja még a másik, úgy kuporgatja össze esetleg visszafordul a pálya végén, mert még nincs meg (volt már rá példa).
Lehet akkor nálatok ők gyorsabban öltek (ami nem is csoda, hiszen az elsők feltartottak mindenkit ők meg csak páholyból ölték a monsztákat). -
CabalX
aktív tag
A WOW teljesen más játékélményt nyújt, itt a akción és a tápoláson (cuccok) van a hangsúly.
Még szerencse hogy pár eleve körülményes küldetést már kiszedtek (ölj meg X "öngyilkos" szörnyet). Azoknál ahol "csak" meg kell ölni pár szörnyet előfordul hogy halál/kiteleportálás esetén nullázódik, de ha dobnak valamit és azt kell összegyűjteni az nem.
Mondjuk én legutóbb a Savoy-i "gyűrűs" küldetéssel szenvedtem, mert ami dobná szintúgy öngyilkossággal támad (és akkor nem dobja).
Ájvé #1810: fejlődünk persze, csak mint fentebb írtam néha a javításokkal több a gond mind azzal amit kijavítottak vele (lásd 1.0 esetén az időlimites minigame), de igazad van, nagyon sok minden hiányzik még pl.: jobb chat, könnyebb kereskedés (Stonehenge azoknak akik nem fizetnek elő
) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)