Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Hello,
Nem rég kezdtem a játékot, olyan ~20 órám lehet benne. 1-2 tippet szeretnék kérni1, Mi a legjobb módja a fejlődésnek? A bolygókon általában megcsinálunk minden feladatot, úgyhogy max XP-t kapok és hard-ra állítom. Az oké, hogy magasabb fokozaton több XP-t ad. Ezen kívül van más ötlet?
2, Hogyan lehet a legtöbb medalt megszerezni? Az order-eket csinálom és azt is kitapasztaltam, hogy ha egy operation-be megcsinálom mind a 3 mission-t, akkor kapom a legtöbbet. Van még valami, amivel lehet szerezni?
3, Lehet, hogy befizetek egy premium warbond-ra. Az oldalakat hogyan lehet feloldani? Arra gondolok, ahol az van írva, hogy költsek el XY db medalt ahhoz, hogy feloldjam. Ha az egyik warbondon belül elköltök valamennyit, akkor azt csak ahhoz számolja vagy mindegyikhez?
Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest