Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Attól függ kikkel hoz össze sors, már volt jópár fullos 9-es szintem. Alacsonyabb szinten egyébként a viszonylag kezdők, modjuk úgy level 30 körüllévők nagyobb eséllyel akarnak megcsinálni mindent, meg megszerezni mindent, mintha level 60 fölöttivel találkozol. Ők arra hajtanak, hogy minél gyorsabban és profibban meglegyenek. Mindekettőnek van előnye. A kezdő csapat több sample-t hoz össze, akik kiunlockoltak mindent már nem érdekli a dolog annyira, lehet kéne valamit kitalálni, mert a később jövőknek ez lehet gond lesz, én még voltam olyan csapatokban ahol pl. a supersamples beszerzés nagyon fontos volt, mert sokaknak kellett, de az újabbak lehet csupa olyannal találkoznak majd akiknek nem oszt nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest