- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Ezzel én is így vagyok , sokszor irrealis árakat kérnek a szakemberek , én amúgy mezőgazdasággal foglalkozom de pont 15 éve építettünk egy 11 m széles és 40 méter hosszú vasvázas csarnokot ( raktárt és még ez az is elfér az elején ) , családilag , hároman az öcsém apám , én és egy két segítséggel A tol Z ig , ennek az első kapuja 10 méter széles és 4 szakaszban nyílik az az 2,5 méter egy szakasz , és 4,2 és 5,6 m magas , de itt egy kép rolla kinyitva [kép] itt egy másik belülről becsukva [kép] négy négy sarokvason van , a két Átlós kitámasztót alul méreteztem mert 10 évig semmi gond nem volt vele de mostmár egy kicsit megereszkedett és a becsukása úgy történik , hogy emelni kell egy kicsit ( készülök rá , hogy a lemez csavarokat megengedem , ami nem kis munka lessz , hegesztek rá átlósan egy egy kis csövet amibe bele jön egy húzott vas , mondjuk 12mm menetes véggel amit meghúzok és az fogja tartani , hogy ne legyen megereszkedett , de csak a belső , mert rajta van a másik szárnyának a terhe is !!
Ahogy írtad két vízszintes merevitő több mint elég , egyel se volna semmi gond !!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest