Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
Létezik PVC ereszcsatorna, 5 rongy egy 4 méteres szál. Kár küzdeni a csővel szerintem. De saválló megoldással lezárni a két végét (nekem) drágább lenne, mint maga a fólia, mert se végem, se ragasztóm nincs hozzá.
Ha meg már fóliát teszek bele, akkor már inkább takkerrel feldobom egy cseréplécre fél perc alatt azt a fóliát, mint egy PVC csatornának kezdjek faragni valami lábat, hogy ne dőljön el, aztán kezdjek csak a végével vacakolni... meg abban több savas lötty lesz, amivel utána csak a baj van. -
H-Zol
senior tag
Ez tényleg jó ötlet , nállunk ezt egy maszek sorozatban gyártja , csirke etetőnek
ketté van vágva , be van a kupak előtte ragasztva , és szépen deszkából ki van vágva egy talp amelyik körbe öleli a gömbölyű részét is , és facsavarral rá van csavarozva , és még olyan változatot is csinál , hogy pár centinként át fúrogatva , és drót bele fűzve , hogy ne tudják ki kaparni a gabonát !!
Ilyen talpakon vastagabb cső tökéletes ilyen mosásra , áztatásra !
Nekem van 100%-os sóssavam az ha ra csöppen a betonra forr habzik , mint a forralt tej, víz hűtőt savaztam vele , bele öntöm, de pár perc és ki kell önteni belőle és utánna rögtön vizet neki , és olyan a víz hűtő mint az arany !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest