Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
Az én motoromhoz nem volt oldaldoboz mikor kerestem mittomén már 2007 körül. De egy olyan szett amit kinéztem kb 150től indult de az inkább csak a tartórendszer ára volt. Valami fél miller lett volna meg mivel nem volt már akkor DR BIG-re így felejtős.
Viszont felmentünk a motorkiállításra nejcsikémmel, csak a dobozokat fotóztam, hazajöttem és megcsináltam a kis trafómmal. 2 aludobozt vettem kecskemétit, valami 20-30 ezer lehetett a kettő. Az a trafó hogy kidolgozta az árát, kb 14 ezer volt az obiban mikor 14 évesen megvetettem faterommal :-))ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
H-Zol
senior tag
Ez tényleg durva egy öreg , kocsihoz , sokszor nem ér annyit a kocsi , mint amibe kerül az alkatrész Most megyek ki a tanyára kutyákat etetni és a Zseblámpas hobbimnak eleget tenni de most sötét van nem fog jó lenni a kép , lehet már írtam itt , nem tudom , de holnap csinálok egy képet , egy öreg repce asztal alkatrészről , az úgy le sokkolt , hogy azzal álmodtam amikor meg mondták az új árát, igaz eredeti , nem utángyártott , de akkor is , az idén nincs repcénk , de jövőre én fogom le gyártani , töredék áron Holnap lesz fotó!