Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Az egyenáramú hegesztésnél így van. Az awi az más, ott nem az elektródát tüzelik el, hanem ívet gyújtanak wolfrámmal és hozaganyagként pálcát olvaszthatnak el.
Régi trafónál tökmindegy, mert ott váltóáramról van szó. De a kis inverteres hegesztőd ami MMA, az biztos, hogy egyenáramú, és ott erre figyelni kell. Csakúgy mint az inverteres mig/mag gépeknél. Ami nem awi hanem "céó"
Tehát neked az elektróda fogót a minusz jelre kell tenni, a testet meg plusszra.
Annyi, hogy nekem az egyik régebbi rezezett céódrótom dobozára az volt írva, vagy minusz vagy váltó. Ja és ez volt az első ilyen hegesztésem, volt egy kis fejvakarás mire rájöttem, hogy mégsem a minuszt kéne a drótra tenni, hanem a testre. Megcseréltem és megnyugodtam, hogy mégiscsak jó gépet vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Futás, futópályák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest