- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
őstag
Visszaküldéssel kapcsolatban egy vélemény:
Én sem örülnék , ha használt gépet kapnék, de: ha csak a munkakábelekkel lenne probléma én biztos, hogy nem küldeném vissza saját költségen. Egy visszaküldés árából már megvan, vagy a munkakábel, vagy a testkábel cseréje 25 mm2 hegesztő kábelből. 3m kábel 3e Ft körül mozog. [link]. A hegesztőgépen úgysem veszed észre, ha egy kicsit letesztelik.
Az Iweldnél úgy is rezezett vas az elektróda fogó, még a drágább Iweld 205 alaufluxnál is [link] . Esélyes, hogy a gyári kábelei is csak rezezett alu kábelek. Szóval én a visszaküldés árából inkább megcsinálnám az egyik kábelt, de természetesen a másikat is kicserélném. Azokkal a gyári kábelekkel nem sokat vesztene az ember.
Mondjuk én az Iweld cuccokért nem nagyon rajongok, de ez csak egy magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest