Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunberci
őstag
Visszaküldéssel kapcsolatban egy vélemény:
Én sem örülnék , ha használt gépet kapnék, de: ha csak a munkakábelekkel lenne probléma én biztos, hogy nem küldeném vissza saját költségen. Egy visszaküldés árából már megvan, vagy a munkakábel, vagy a testkábel cseréje 25 mm2 hegesztő kábelből. 3m kábel 3e Ft körül mozog. [link]. A hegesztőgépen úgysem veszed észre, ha egy kicsit letesztelik.
Az Iweldnél úgy is rezezett vas az elektróda fogó, még a drágább Iweld 205 alaufluxnál is [link] . Esélyes, hogy a gyári kábelei is csak rezezett alu kábelek. Szóval én a visszaküldés árából inkább megcsinálnám az egyik kábelt, de természetesen a másikat is kicserélném. Azokkal a gyári kábelekkel nem sokat vesztene az ember.
Mondjuk én az Iweld cuccokért nem nagyon rajongok, de ez csak egy magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- BMW topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest