- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
philoxenia #3362 üzenetére
Ne is mond , ugyanez a helyzet , egy dér kint minden , [kép] tegnapi kép a négy első kajszi virág elfagyott az ötödik lehet , hogy most fagyott el
, ez egy 4 éves fa , itt ezen a képen két öregebb kajszin látható [kép] , sok a vizhajtás a tavalyi fagyok miatt , de direkt nem vágtam le a nyáron őket , és most sem , jó magasra vannak engedve , mert általában fent kisebb szokott lenni a fagy kár, de a jövő héten már meglátszik , hogy mi maradt ( a szomszédban szét terülő alacsony kajszin fák vannak , ahogy néztem tegnap 80% elvolt már fagyva )
Új és tiszta anyagból sokkal szebb hegesztest lehet csinálni , de én általában gépeket hegesztek és azok olajosak , festettek és sokszor rozsdásak is , ha elég vastag akkor inverterrel elektródával szoktam hegeszteni , ő sokkal jobban ki égeti a koszt és szebb lessz a varrat , de viszont találkoztam olyan új anyaggal amit sem ezzel sem azzal nem tudtam szépen hegeszteni ( ki tudja milyen ócska vasból volt csinálva , mi hiányzott belőle , vagy miből volt sok , mert már vas Érc bányászat nem igen van , mindent ócska vasból csinálnak ) !!
Mi családilag mezőgazdaságból élünk , én az öcsém és van egy emberünk is ( apám már keveset segít be , megöregedett , halad a 80 év felé) , nállunk az öcsém az asztalos , tanult szakmája ( a konyha butorjukat és egy szoba bútort ő csinálta , nagyon szép kókusz dió berakásokkal , azok nem nyeklenek meg ha pakolni kell őket, de viszont nehezek , de már csak hobbi szinten dolgozik a fával ) !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest