Új hozzászólás Aktív témák

• H-Zol

senior tag

válasz philoxenia #3362 üzenetére

Ne is mond , ugyanez a helyzet , egy dér kint minden , [kép] tegnapi kép a négy első kajszi virág elfagyott az ötödik lehet , hogy most fagyott el :W , ez egy 4 éves fa , itt ezen a képen két öregebb kajszin látható [kép] , sok a vizhajtás a tavalyi fagyok miatt , de direkt nem vágtam le a nyáron őket , és most sem , jó magasra vannak engedve , mert általában fent kisebb szokott lenni a fagy kár, de a jövő héten már meglátszik , hogy mi maradt ( a szomszédban szét terülő alacsony kajszin fák vannak , ahogy néztem tegnap 80% elvolt már fagyva )
    Új és tiszta anyagból sokkal szebb hegesztest lehet csinálni , de én általában gépeket hegesztek és azok olajosak , festettek és sokszor rozsdásak is , ha elég vastag akkor inverterrel elektródával szoktam hegeszteni , ő sokkal jobban ki égeti a koszt és szebb lessz a varrat , de viszont találkoztam olyan új anyaggal amit sem ezzel sem azzal nem tudtam szépen hegeszteni ( ki tudja milyen ócska vasból volt csinálva , mi hiányzott belőle , vagy miből volt sok , mert már vas Érc bányászat nem igen van , mindent ócska vasból csinálnak ) !!
    Mi családilag mezőgazdaságból élünk , én az öcsém és van egy emberünk is ( apám már keveset segít be , megöregedett , halad a 80 év felé) , nállunk az öcsém az asztalos , tanult szakmája ( a konyha butorjukat és egy szoba bútort ő csinálta , nagyon szép kókusz dió berakásokkal , azok nem nyeklenek meg ha pakolni kell őket :D , de viszont nehezek , de már csak hobbi szinten dolgozik a fával ) !!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés