- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szupermacs #64972 üzenetére
ezt a videó sorozatot nézd még meg, rettenetesen hasznos alapkoncepciókon megy végig, pl. hogy használd a HP-t erőforrásként és egyebek.
én a jelenlegi helyzetben azt mondanám, hogy amíg kijön az új kieg, addig játssz az alap paklikkal, gyűjts össze minél több aranyat, csináld meg a tavern brawlokat. ha van 1600 dustod, akkor gyártsd le ragnarost vagy sylvanast, ezeket be is tudod rakni a pakliba, az új kieg kijövetelekor visszakapod a dustot. ha csak 800 van, akkor két azure drake-et, ugyanez lesz a végeredmény, aztán a lapokat akár be is lehet törni, ha nem akarsz wildozni, ami minimál lapkészlettel amúgy sem nagy perspektíva. az új kieg előtt szintén fogsz kapni paklikat. emulátorral csináld meg az iPhone-iPad-Android Tablet-Android Phone-Galaxy Promo akciókból amelyik még nincs meg, ez 6 classic pack lesz, ami az elején nagyon sokat segít. launch előtt lesz majd pár ajándék pakk szintén. nagyon fontos, hogy ne törj be semmit, amíg nem tudod, mit akarsz gyártani a dustból!
aztán ha már kijött az új cucc és látni fogjuk, hogy merre megy tovább a játék, mi az aktuális budget pakli, akkor tudunk majd mondani konkrétabbat az addig összegyűjtött lapok alapján.
-
DopeBob
addikt
válasz
szupermacs #64972 üzenetére
5 wines hunter questem volt ma. Próbaképpen a classic hunter packal csináltam, amit felajánl a játék, mikor újat csinálsz, és 7 játékból meglett az 5 win. R16 körül. Szóval nem reménytelen a dolog.
Fura egyébként mert olyan deckek jöttek szembe, amiket nem mostanában láttam. Pl szintén classic szerű mill rouge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest